Voksne inviteres i børnehave under Design Week Kolding

  Voksne inviteres i børnehave under Design Week Kolding

  Der vil være mulighed for at få indblik i design workshops, og der er indsat gratis bus, så interesserede kan komme frem og tilbage fra Vonsild.

  Alle, der vil vide mere om design i børnehøjde, inviteres til en hyggelig og faglig aften i Designbørnehuset Sanseslottet. Under Design Week Kolding, hvor der sættes fokus på design i alle sammenhænge, kan man få et indblik i, hvordan design bruges til at udvikle og inspirere børn i Kolding Kommune.

  ”Designmetoden bruges til at udvikle vores pædagogiske praksis overfor børnene. Lige fra ændring af en garderobe, til hvordan vi arbejder med inklusion, og hvordan vi inddrager virksomheder, foreninger, forældre og andre borgere i dagtilbuddenes hverdag. Alle dagtilbud arbejder med designmetoder, og mange medarbejdere har deltaget i designuddannelser og har mulighed for at være med til at udvikle praksis”, siger Børnechef, Merete Lund Westergaard.

  Arrangementet foregår tirsdag den 30. maj i Designbørnehuset, Hoppesvej 25 i Vonsild, kl. 17:30–19:00. Tilbuddet henvender sig til voksne i Kolding, som er nysgerrige og vil vide mere om design på Børneområdet, men børn er også velkommen.

  Arrangementet i Designbørnehuset byder på flg. aktiviteter:

  • Rundvisning i Designbørnehuset Sanseslottet med fortælling/forklaring om arbejde med bl.a. æstetiske læreprocesser. Leder af Designbørnehuset Marianne Dupont
  • Workshop: Gennem en designproces er der arbejdet med at skabe nye muligheder for Koldings børn. Et pilotprojekt i den forbindelse er en digital løsning med et landkort med udflugtsmål for daginstitutionen. Leder af daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg Susanne Holm
  • Workshop: Musikbørnehaven har skabt en musical gennem en designproces med børn, forældre og personale. Selve musicalen kan ses på en video denne aften. Leder af Daginstitutionen Tved Gitte Ottesen

  Der er gratis transport til og fra arrangementet i Idrætsbørnehavens bus.

  Køreplan:

  • Kolding Storcenter, Indgang A, kl. 16:30
  • UCSYD, kl. 16.45
  • Biblioteksparken, kl. 17:00
  • SDU, kl. 17:15
  • Designbørnehuset, kl. 17:30

  Bussen kører retur fra Designbørnehuset kl. ca. 19.00. Alle tiderne er cirkatider.

  Vær også opmærksom på, at bussen kører kun denne ene gang, og der er kun plads til 50 personer, så hav cykel eller bil klar i nærheden, hvis det bliver nødvendigt.

  Arrangementet er gratis, og der er ingen tilmelding. Da eventen ligger omkring spisetid, er der lidt mundgodt til alle i Designbørnehuset.