Mads og Designpanelet i Kolding

  Mads og Designpanelet i Kolding

  Den kendte radiovært Mads Steffensen har skiftet sit Monopol ud med et Designpanel, når han kommer til Kolding i forbindelse med Design Week Kolding i uge 22.

  Som en del af verdens største designproces kan 250 af Koldings borgere nu blive inddraget i processen på yderst utraditionel vis. Det kan de, når radioværten Mads Steffensen sidder for bordenden som han plejer, men med en række dilemmaer som kommunens designkonsulenter har fundet i forbindelse med deres opgaver ude blandt kommunens borgere.

  Et panel kommer med deres faglige input og erfaringer, men gæsterne i salen på Comwell kan også give deres besyv med i løbet af dagen. Alle de svar og kommentarer der indgår i løbet af arrangement, bliver taget med i det videre arbejde med at udvikle en ny selvværdsstrategi og til at lave konkrete forbedringer for borgerne i Kolding Kommune.

  Arrangementet finder sted den 1. juni kl. 19.00 – 21.00 på Comwell Kolding. Der vil være mulighed for køb af drikkevarer i forhallen fra kl. 18.00 – dørene åbnes kl. 18.30. Arrangementet er gratis, men der skal vises billet i døren.

  Billetter kan bestilles gratis på Billetto.dk.