Køb billet til Danish Design Award 2017 i Kolding

  Køb billet til Danish Design Award 2017 i Kolding

  Så er det nu du skal ud af starthullerne og sikre dig en billet til Danish Design Award i Kolding.

  Danish Design Award i Kolding holdes den 31. maj kl. 18.30 og vil igennem et tre-timers program inspirere dig med designløsninger fra alle typer af brancher. Du kan opleve key-note speakers, live musik med Anya og en special designet on-the-go tre retters menu til Danish Design Award i Kolding. Glæd dig til et skræddersyet event, der kombinerer design og business..

  Blandt de finalister, som kan løbe af med en ad de prestigefyldte priser er blandt andet Kolding Kommune og Designskolen Kolding for deres tætte samarbejde under overskriften ‘Vi designer livet’. Kolding Kommune er i desuden finalen med projektet ‘Min Plan’.

  Allerede nu kan vi afsløre at Jonas Smedegaard Buus, Head of Customer Experience, hos Danske Bank, MobileLife, kommer og giver en pep-talk om det at ændre spillereglerne for banking med MobilePay. Thomas Djursø, Country Client Partner and Senior Director fra Cognizant, der netop har købt Red Associates gæster os også sammen med Martin Delfer, som er Global Head of Strategic Alliances i og grundlægger af et af Danmarks største og mest anerkendte designbureauer Designit. Han er desuden medlem af bestyrelsen i Design danmark.

  De seks priser, der bliver uddelt i Kolding er:

  • Gamechanger
  • Fostering Partnerships
  • Improved Welfare
  • Building Markets
  • Young Talent
  • People´s choice

  Venue for Danish Design Award er Svane Shippings lagerhal på havnen i Kolding, som er helt særligt indrettet til denne ene lejlighed og i 1:1 illustrerer, hvordan designtænkning kan bringe kendte materialer i spil i helt nye rammer.

  Første halvdel af Danish Design Award afholdes i København den 8. maj 2017 i Industriens Hus. Her skal der kåres vindere i ikke mindre end 13 kategorier, og blandt finalisterne er blandt andet BlueKolding, for deres kreative brug af varmeenergien i spildevand til opvarmning.

  Koldings værtskab sker i et samarbejde mellem Kolding Kommune, D2i – Design to innovate​, Design Week Kolding, Designskolen Kolding, Danish Design Centre og Design Denmark.

  Danish Design Award 2017 i Kolding får desuden opbakning fra Svane Shipping, Kolding Havn, Region Syd og Business Kolding.

  Køb din billet til Danish Design Award i Kolding på Billetto.