Husk at købe billet til konferencen Social Impact

  Husk at købe billet til konferencen Social Impact

  Har du husket at sikre dig en billet til den spændende konference Social Impact – velfærdsdesign i den offentlige sektor? Ellers er det ved at være sidste udkald.

  Kolding Kommune er den 31. maj vært ved konferencen Social Impact, hvor vi sætter spot på social innovation og designdreven innovation i den of­fentlige sektor. Lyt med og bliv inspireret, når oplægsholdere fra ind- og udland fortæller om designdreven innovation, innovationsledelse, effekt og gevinster.

  På konference kan du møde en række spændende danske og udenlandske oplægsholdere, som har forskellige vinkler på dagens tema.

  Læs mere om og køb din billet på SOCIAL IMPACT – Velfærdsdesign i Den Offentlige Sektor

  Hvis du vil vide mere om de spændende oplægsholdere og deres emner for dagen, så tjek vores Konferenceprogram (pdf).

  Pris for deltagelse: 995,00 kr.inkl. moms.

  Som en del af billetprisen får du en goodiebag med hjem, der blandt andet indeholder Christian Basons nyeste bog ”Leading public design. Discovering human-centred governance”.

  Ved køb af billetten får du efterfølgende mulighed for at købe billet til Danish Design Award med 50% rabat. Danish Design Award bliver uddelt ved et stort show på havnen i Kolding som en del af Design Week Kolding, om aftenen den 31. maj.

  Hvis du er studerende, kan du få 50 pct. rabat på konference. Det eneste, du skal gøre, er at oplyse koden ‘designstuderende’ når du bestiller. Samtidig er det et krav, at billetten skal bestilles med gyldig studiemail – ellers vil billetten blive annulleret.