Kolding Bibliotek

  Kolding Bibliotek

  Dit bibliotek – sammen kan vi mere

  Koldingbibliotekerne består af Kolding Bibliotek, der er kommunens største kulturhus, de tre lokalbiblioteker i Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup samt biblioteksstationer i fem mindre lokalområder.

  Stærke fællesskaber

  Vi betragter os selv som en lokal nøglespiller i forhold til at understøtte fællesskaber til gavn for den enkelte borger og lokalsamfundet. Koldingbibliotekerne er et sted, hvor borgerne kan engagere sig, søge viden og møde andre.

  Aktiviteter bygger bro

  Vi tilbyder en bred vifte af aktiviteter, hvor vi indbyder borgerne til at få en oplevelse, lære andre at kende eller lære noget nyt.  Der er noget for enhver smag og behov: kulturklubber, forfatterforedrag, læseklubber, lytteklubber, udstillinger, krimiklub, børneteater, IT-kurser og meget andet.

  Vi designer aktiviteterne, så de appellerer til borgernes nysgerrighed og vækker lysten til at møde andre. Aktiviteterne kan være udgangspunktet for mødet og danne ramme om et samvær, men deltagerne bestemmer selv formen for og omfanget af samværet.

  Samarbejde er en forudsætning

  Vi arbejder aktivt og målrettet på at samarbejde med andre institutioner, foreninger, og borgerne. I både hverdagsinitiativer og større projekter er samarbejde med andre en forudsætning for at nå bredt ud, bygge bro og fremme fællesskabet.

  Lokal kunst og verdenskunst

  På Kolding Bibliotek er der flere muligheder for at se spændende kunst. Vi har en del kunstværker, der fast er udstillet og jævnligt større midlertidige kunstudstillinger.

  Den dansk-islandske kunstner Olafur Eliasson har skabt to kunstværker til atriumgårdene, der indrammer bibliotekets torv.

  https://koldingbib.dk/
  Slotssøvejen 4
  6000 Kolding
  79791100