Material Girl - workshop med Mette Helena Rasmussen i Kolding Storcenter

  Material Girl – workshop med Mette Helena Rasmussen i Kolding Storcenter

  Trænger dine vægge til nyt liv, men kniber det med budgettet, så glæd dig til en sjov og inspirerende workshop med Mette Helena Rasmussen, kendt som indretningsdommer i ‘Nybyggerne’ og professionel tingfinder i TV2-succesen ”Loppe Deluxe”.

  Kast dig ud i selv at lave dine egne ’Dada’-inspirerede kunstværker. Mette Helena giver dig de bedste tips til collager, relieffer, assemblages, skulpturer og akvareller, du selv kan lave ud fra tilfældighedsprincipper. Vi har været på jagt i alt fra genbrugsbutikker, legetøjskurven til papirkurven for at skabe disse værker, der alle bygger på ideen om upcycling.

  Upcycling handler om at redde de ting, der ellers var dømt til at ende som affald, og bruge dem på helt nye og spændende måder. Upcycling er i familie med af genbrug eller recycling, men ved upcycling forædler du det, du ellers ville have smidt ud.

  Mette Helena Rasmussen er kvinden bag Retro Villa. Hun er desuden kendt som indretningsekspert i Go’ Morgen Danmark. Mette Helena er uddannet Master in Fine Arts fra Det Kgl. Danske Kunstakademis Billedkunstskoler, og hun laver stylingopgaver for firmaer som fx Gense, Georg Jensen Damask, Flügger, Dyrup, Damixa, Pod Speakers og Casalinga samt boligreportager for en lang række boligmagasiner sammen med fotograf Tia Borgsmidt.

  Læs mere om Mette Helene Rasmussen på hjemmesiden Retrovilla. Du kan også følge hende på Instagram.

  Workshoppen er gratis og finder sted i lokale nr. 2126 på Orange GAde i Kolding Storcenter. Alle er velkomne.

  Kolding Storcenter, Skovvangen, Kolding, Danmark
  02/06, 18:00 - 21:00

  Hostet af