Upcomers - Danmarks hyggeligste designmarked

  Upcomers – Danmarks hyggeligste designmarked

  Du kan se kreationer fra flere af fremtidens upcomming designere, når designmarkedet ”Upcomers” besøger Design Week Kolding.  

  Design er mere end de kendte brands.

  Det vil stå klart, når de spændende nyskabende designere fra Upcomers besøger Design Week Kolding i uge 22. Her rykker de nemlig ind i Innovationsfabrikken med et stort marked.

  Projektet har været i gang siden 2014, hvor det første designmarked blev afholdt i Vejle. Siden har det vokset sig større og større med flere stande og besøgende.

  ”Vi har valgt at sige ja til at udstille ved Design Week Kolding, for at give vores designere en mulighed for at præsentere deres produkter under et event der hylder design,” siger en af skaberne bag Upcomers, Junette Bay, som mente det var oplagt at udvide messen til en anden del af Trekantsområdet.

  ”Vi er flere gange blevet spurgt, om vi kunne tænke os afholde Upcomers i andre byer. Så da dette tilbud kom, sprang vi til. Vi vil jo helst blive i området, så at udvide til trekantsområdet er bare helt perfekt,” uddyber hun.

  Markedet er kurateret – hvilket vil sige, at udstillerne ansøger om en stand og derefter bliver udvalgt af et kompetent panel, der både har interesse og stor erfaring indenfor design og craft/maker-kulturen. Og faktisk betyder den gode plads på Innovationsfabrikken, at der stadigt er åbent for håbefulde ansøgere via www.upcommers.dk.

  Foto: Lars Autzen Foto

  IBC Konsulenthuset, Birkemosevej, Kolding, Danmark
  03/06, 10:00 - 17:00
  04/06, 10:00 - 17:00

  Hostet af