Pop Up Bike Lab vol 2

  Pop Up Bike Lab vol 2

  Som en del af Design Week 2017 kan du være med til sætte fokus på cykeltrafikken i Kolding. Cyklerne skal nemlig prioriteres bedre gennem Kolding bymidte.

  Vær med til at indrette hvordan cykelruten på Klostergade og Lille Brostræde skal se ud med kridt, garnnøgler, rullegræs og meget mere – også som inspiration for resten af byen…

  Lancering af ny cykeldesignserie
  HITSA A/S fra Hejls lancerer deres nye design-serie af cykelfaciliteter, som er lavet i samarbejde med Kolding Kommune. Kom og se den nye cykelpumpe og fodhviler, som bliver sat op flere steder i løbet af sommeren.

  Selvlysende maling
  TREE TOPS Surfa har været med til at lave en selvlysende cykelrute gennem Kolding bymidte via Klostergade og Lille Brostaræde. Kom og se deres produkter og se en tryllekunst!

  Cykling uden alder
  Cykling uden alder tilbyder en cykeltur i deres rickshaws rundt i gågadesystemet. Få desuden en snak med et par af de ældre, som i den grad nyder at få lidt vind i håret. Cykling uden alder bygger bro mellem generationer og forstærker således tilliden, respekten og den sociale lim i vores samfund.

  Få en gratis is
  Endelig deler ENGMARK IS 400 gratis økologiske is ud mellem 14-16:30 fra deres cykel-isvogn.

  Max. 1. pr. person. Skynd dig så længe lager haves!

  Klostergade 16C, Kolding, Danmark
  02/06, 14:00 - 17:00

  Hostet af