Hvad siger din bils design om dig? Foredrag med Christian Grau

  Hvad siger din bils design om dig? Foredrag med Christian Grau

  Glæd dig til et underholdende og humoristisk foredrag om mænd og deres biler.

  Bemærk: Dette arrangement kræver billet. Pris 100 kr + gebyr.

  Mænd har altid været fascineret og optaget af biler. Der opstår en helt speciel symbiose mellem en mand og hans bil, og der er mange ting, som knytter dem sammen. I foredraget fortæller Christian om forholdet mellem mand og bil og om, hvad mænd egentlig bruger bilen til. Det handler ikke kun om, hvad mænd siger om biler, men i lige så høj grad om, hvad bilen siger om manden.

  Christian forklarer med kærlighed, humor og skarphed relationen mellem mand og bil, hvilket hænger sammen med begreberne frihed, ulighed og broderskab.

  Der reflekteres over hverdagsemner som god kørestil, børn i bilen og ”idioten i bilen foran”. Sidst, men ikke mindst, får deltagerne mulighed for at dykke ned i deres eget – og naboens – bilmærke og få sandheden om, hvad fx en sølvgrå Peugeot 407 SW i carporten egentlig siger om manden i huset.

  Christian Grau er journalist, forfatter og foredragsholder, men de fleste kender ham bedst som bil- og livsstilseksperten fra TV-programmer som ”Kender du typen”, ”Danmarks skønneste sommerhus” og ”Vi elsker biler”, hvor han optræder som livsstilsekspert og vært.

  Christian har været bilentusiast, siden han var helt lille, og har siden 2000 haft mulighed for at udleve denne passion gennem sit virke som bilskribent på Euroman, som også har givet ham muligheden for at køre en lang række af verdens bedste biler. Passionen for biler og livsstil kommer også til syne i bogen: ”Mænd og biler – hvad siger du med din bil – og hvad siger din bil om dig?” fra 2014. Som læser vil man ikke kunne undgå at trække på smilebåndet, når man med stor sandsynlighed vil kunne genkende sig selv i nogle af Christians humoristiske og skarpe livsstilsbetragtninger.

  Bildesign gennem tiderne

  Vil du høre mere om biler og design? Så kig forbi på Akseltorv den 3. juni kl.12:00 og se de udstilleder biler. Dette arrangement kræver ikke billet. Læs mere om arrangementet her.

  Nicolaiscenen
  03/06, 13:30 - 14:30

  Hostet af