Danish Design Award 2017

  Danish Design Award 2017

  Det bliver på alle måder en prisuddeling, der hylder effekten af design, når Svane Shippings rå lagerhal indtages som festligt venue for awardshowet hvor der skal uddeles 6 priser. Hver pris følges op af en key-note speaker, der har relation til prisen og den faglighed, den repræsenterer

  For første gang nogensinde rykker Danish Design Award vest for Storebælt, når 2. halvdel af prisuddelingen, der sætter fokus på effekten af design afholdes i Kolding den 31. Maj 2017. Prisuddelingen hylder virksomheder og designere på tværs af landet, og viser den forskel, deres løsninger gør i industrien, samfundet og hverdagslivet.

  Du kan opleve key-note speakers, live musik med Anya og en special designet on-the-go tre retters menu til Danish Design Award i Kolding. Glæd dig til et skræddersyet event, der kombinerer design og business..

  Allerede nu kan vi afsløre at Jonas Smedegaard Buus, Head of Customer Experience, hos Danske Bank, MobileLife, kommer og giver en pep-talk om det at ændre spillereglerne for banking med MobilePay. Thomas Djursø, Country Client Partner and Senior Director fra Cognizant, der netop har købt Red Associates gæster os også sammen med Martin Delfer, som er Global Head of Strategic Alliances i og grundlægger af et af Danmarks største og mest anerkendte designbureauer Designit. Han er desuden medlem af bestyrelsen i Design danmark.

  De seks priser, der bliver uddelt i Kolding er:

  Koldings værtskab sker i et samarbejde mellem Kolding Kommune, D2i – Design to innovate​, Design Week Kolding, Designskolen Kolding, Danish Design Centre og Design Denmark.

  Danish Design Award 2017 i Kolding får desuden opbakning fra Svane Shipping, Kolding Havn, Region Syd og Business Kolding.

  Svane Shipping A/S, Nordkajen, Kolding, Danmark
  31/05, 17:30 - 21:30

  Hostet af