ByOrd - fra fortælling til bænk

  ByOrd – fra fortælling til bænk

  Et design kan tage udgangspunkt i mange typer inspiration. I projektet ByOrd bliver dine fortællinger indarbejdet i to interaktive fortællinger.

  Kom og fortæl din historie til fortællecafe på Kolding Bibliotek, og fortæl os om dine historier og oplevelser fra biblioteket og området omkring det. De indsamlede fortælling og ord indarbejdes i en interaktiv bænk, som placeres i området ved Kolding Bibliotek.

  Bænkene er en del af et forskningsprojekt ByBænke om social bæredygtighed byudvikling.

  Alle er velkomne. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

  Du kan tilmelde dig til Anne Corlin på anc@dskd.dk eller via 26 19 38 29

  ByOrd

  Projekt ByBænke er et designeksperiment, der udvikles som et samarbejde mellem Interactive Spaces Lab ved Alexandra Instituttet og Ph.D projektet Place Making | Makers forankret på Designskolen Kolding. Projektet bygger videre på indsigter Ph.d. projekter indtil nu har opnået sammenholdt med de praktiske og forskningsmæssige erfaringer Alexandra Instituttet har fra tidligere byrumsprojekter. På den baggrund iværksættes et studie, der har fokus på at undersøge det narrative i samspil med det fysiske som et designparameter og at inddrage hele byen som ramme for løse lokale udfordringer i stedet for at løse dem lokalt.

  Konkret består projektet i design af interaktive bænke, som placeres forskellige steder i Kolding by. Bænkene fungerer således, at når man sætter sig på dem, afspilles fortællinger fra de to områder.

  Kolding Bibliotek, Slotssøvejen, Kolding, Danmark
  31/05, 16:00 - 19:00

  Hostet af