Christian Grau præsenterer bildesign igennem tiderne

  Bildesign igennem tiderne

  Biler er ikke bare transportmidler, de er også designgenstande og i bedste fald brugskunst. I hvert fald hvis man spørger bil- og livsstilseksperten Christian Grau, som her tager os på en tur gennem bildesignets historie.

  Bemærk: Arrangementet er åbent for alle, og kræver ikke billet.

  Hør om de biler, han mener har betydet mest for moderne bildesign og nyd synet af bilerne efterhånden som de rulles ind og tager opstilling på Akseltorv i Kolding.

  Christian Grau er journalist, forfatter og foredragsholder, men de fleste kender ham bedst som bil- og livsstilseksperten fra TV-programmer som ”Kender du typen”, ”Danmarks skønneste sommerhus” og ”Vi elsker biler”, hvor han optræder som livsstilsekspert og vært.

  Christian har været bilentusiast, siden han var helt lille, og har siden 2000 haft mulighed for at udleve denne passion gennem sit virke som bilskribent på Euroman, som også har givet ham muligheden for at køre en lang række af verdens bedste biler. Passionen for biler og livsstil kommer også til syne i bogen: ”Mænd og biler – hvad siger du med din bil – og hvad siger din bil om dig?” fra 2014. Som læser vil man ikke kunne undgå at trække på smilebåndet, når man med stor sandsynlighed vil kunne genkende sig selv i nogle af Christians humoristiske og skarpe livsstilsbetragtninger.

  Vil du høre mere om biler og design? Så ta’ med til foredraget ‘Hvad siger din bils design om dig?’ med Christian Grau. Foredraget finder sted på Nicolai Scene den 03. juni 13:30. Dette arrangement kræver billet. Læs mere og book billet her.

  Akseltorv, Kolding, Danmark
  03/06, 12:00 - 12:40

  Hostet af